Ці поради допоможуть городникам виростити великий урожай зеленої цибулі – тепер жодна цибулинка не пожовтіє. Так, рослину рекомендується удобрювати простим нашатирем.

Якщо раптом ви помітили, що у зеленої цибулі зблідли і придбали жовтуватий відтінок пір'ячко – це він сигналить про те, що він голодує через брак азоту.

Допоможіть рослині, підгодувавши розчином нашатирного спирту. Для цього потрібно розбавити в 10-літровому відрі води 3 ст. ложки нашатирю і ввечері пролити грядки c цибулькою (під корінець).

зелена цибуля, фото Pxhere
зелена цибуля, фото Pxhere

Такий потужний розчин з нашатирю не лише підгодує, але і відлякає цибульну муху.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, коли висаджувати на розсаду і в грунт капусту, огірки та інші культури: поради городникам.

Нагадаємо, як звичайна зола може врятувати ваш урожай часнику: підказка городникам. До середини червня у часнику повинні формуватися головки. Для того, щоб головки були великими і здоровими, необхідно внесення калійних і фосфорних добрив.

Як повідомляв портал Знай.uа, календар городника на квітень: що можна садити і сіяти вже з дня на день. Холодостійкі культури городники сіють вже коли немає сильних морозів. Але при цьому рослини, які бояться холоду, потрібно висівати вже коли грунт прогріється до 15 градусів.

Також портал Знай.uа писав, як обрізати дерево і не нашкодити рослині: види, алгоритм дій і етапи. Однією з найбільш важливих і поширених процедур догляду за деревом є обрізка.