35-річний Іван Редкач - висхідна зірка світового боксу. Колись українець був вельми успішний на аматорському рівні. Редкач навіть встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61.2 кг) в 2014-му році.

Відомо, що у спортсмена кілька дітей, з якими він проживає на території Сполучених Штатів Америки. Зовсім скоро він битиметься на рингу з колишнім чемпіоном світу в першій напівсередній вазі Реджісом Прогрейсом. А зараз Іван Редкач звернувся до своїх хейтерів.

Іван Редкач, instagram.com/ivan_redkach_11
Іван Редкач, instagram.com/ivan_redkach_11

"Як можна мене хейтити, довба*би, я ж такий класний ☺ ніхто не захоче одягнути моє взуття навіть на час !!!Ми самі собі вибираємо який нам дорогий йти ✔️ всім добре подумати перш ніж щось написати 😈", - написав Редкач у підписі до відео.

Ця публікація відноситься до попередньої, на якій зображений його противник Реджіс Прогрейс. Фанати американського боксера почали ображати українця і він вирішив написати ще один пост, щоб висловитися ще.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Перш ніж засуджувати когось, візьми його взуття і пройди його шлях. Спробуй його сльози, Відчуй його біль. Наткнися на кожен камінь, об який він спіткнувся. І після цього говори, що ти знаєш, як правильно жити", - йдеться у відео.

Нагадаємо, "Люблю...", - скандальний боксер Іван Редкач розчулив єдиним фото

Як повідомляв "Знай.ua", "Надеру твою з*дницю", - Іван Редкач дав придатну відсіч супернику Прогре

Знай.ua писав, український боксер Іван Редкач показав Оригінальний захист від вірусу: Рожевий слон