Відома українська співачка, тренер вокального проекту "Голос країни", а також телеведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Зовсім недавно вона в Stories виклала відео, яке до цього виставила Олена Добровольська. На ньому присутній новенький автомобіль класу "преміум" Range Rover. Жінка зазначила, що зовсім скоро ця машина відправиться до Тіні Кароль.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

"Зовсім скоро, самий блискучий автомобіль у Тіни. Хто ще не підписався на неї, швидше тисніть 👉 🏻 @tina_karol", - написано в Instagram Stories.

"Робимо полірування, готуємо машину до покриття нанокерамікою. Я через два дні забираю і свій Velar теж. І теж буду з ним щось робити. Єдине, що я, звичайно, планувала Тюнінг. Гарний буде, блискучий. Гармата", - каже В Stories Олена Добровольська перед машиною Тіни Кароль.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, як виглядала Тіна Кароль на початку кар'єри: кардинальні зміни вражають. Шанувальники пари відшукали архівний ролик артистки, де показали, як та виглядала на самому початку своєї кар'єри, виступаючи з піснею українською мовою. Красуня стояла на сцені в довгій вечірній сукні ніжно-блакитного кольору.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль вся в білому розкинула довгі ніжки: "Ні до чого судження"

Знай.ua писав, Тіна Кароль опинилася в пристрасних обіймах Дана Балана, допоміг учасник "Голосу країни"