Відома українська співачка Ірина Федишин частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 370 тисяч осіб.

Жінка одружена з Віталієм човником з 2006 року. У партнерів двоє дітей-Юрій та Олег, з якими Ірина частенько фотографується. Готові знімки вона публікує в соцмережі не надто рідко.

Ірина Федишин, фото з Instagram
Ірина Федишин, фото з Instagram

І зараз Федишин заговорила про карантинні будні, а також дистанційне навчання, яке наздогнало учнів шкіл, які перебувають у "червоній" зоні епідемічної ситуації та в інших "небезпечних" регіонах.

"Карантинні будні та дистанційне навчання) 🤦 ♀ ️А як у вас справи з навчанням? Опишіть смайлами)) #ІринаФедишин #карантин #дистанційне навчання #школа #книги #навчання", - написала у підписі до публікації Ірина Федишин.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виконавиця постала на фотографіях разом з дітьми на одному ліжку. На перших знімках вони тримають книги і роблять вигляд, що вчаться. А потім просто дивляться прямо в камеру і посміхаються.

Нагадаємо, Ірина Федишин поскаржилася на сотні невдалих Селфі: "У вас теж так, дівчата?"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізла в об'єктив

Знай.ua писав, Ірина Федишин побешкетувала в басейні з гарячою подружкою замість чоловіка. Цього разу красуня вирушила відпочивати в Карпати разом зі своєю подругою і поділилася свіжими кадрами з відпустки.