На сторінці МВС у соціальній мережі Facebook з'явився новий пост, де строковик поділився своїми враженнями після "екватора" служби.

Таким чином повідомляється, що Іван Пелехач родом з Виноградівського району Закарпатської області. До початку служби намагався знайти себе в різних напрямках: він працював і кухарем, і на будівництві, і за кордоном. Але все було не те.

Іван Пелехач, фото: МВС
Іван Пелехач, фото: МВС

З початком карантину прийняв рішення піти на службу, і відправився у військкомат за місцем прописки.

Про Національну гвардію дізнався на збірному пункті, і захотів служити там.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Іван Пелехач, фото: МВС
Іван Пелехач, фото: МВС

"Зараз я спокійний за своє майбутнє. Після проходження строкової служби у мене є велика можливість влаштуватися на перспективну роботу" - розповідає чоловік.

На службі він перебуває вже більше 7 місяців, і всіх запевняє, що кожен тут зможе знайти собі заняття до душі. А так званої "дідівщини" немає і в помині. Всі один з одним дружать, і планують продовжити спілкування після закінчення служби.

Іван Пелехач, фото: МВС
Іван Пелехач, фото: МВС

Вдома Івана чекає мама: "Ми з мамою часто спілкуємося, але вона все одно переживає за мене. Хочу, щоб вона не переживала - служба проходить спокійно. Мене тут ніхто ніколи не образив, військовослужбовці ставляться один до одного з повагою. У батальйоні, як то кажуть, і нагодують, і спати покладуть і шапка завжди на голові", - сміється Хлопець.

Нагадаємо, мужній старшина роти згадав пекельний бій, в якому втратив друга: "Хотіли деморалізувати". Чоловік до служби в армії працював зварювальником на будівництві

Як повідомляв портал " Знай.ua", простий Фізрук пішов на війну і врятував на Донбасі не одне життя: вивозив поранених прямо з-під обстрілів. Молодший сержант В'ячеслав навчався на вчителя фізичного виховання

Також "Знай.ua" писав, артилеристи ЗСУ влаштували окупантам пекло: від нищівних ударів здригнулася земля.