Скандальна блогерка, любителька пластичних операцій і колишня "Пацанка" Анастасія Покрищук, зважилася вдосконалити свою зовнішність і поїхала до Туреччини заради нових пластичних операцій.

Дівчина показала свої фотографії, як змінився її живіт після втручань лікарів. І він став не тільки більш плоским, але і з кубиками преса.

" Ну як?) Стало😍 і було🤢. Операція називається 6pack. Ще я зробила ліпосакцію і ліпофіллінг в🍑, результат є у @plastikaistanbul на сторінці, там відео з моєї 🍑 на третій день після операції😍", - пише Анастасія.

Шанувальники не всі прихильно поставилися до таких фотографій від блогерки, а деякі навіть висловили думку, що кубики преса можуть бути тільки у чоловіків.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

" а нічого страшного що на першій фотографії чоловіче тіло? 😏 ", "Просто нереально 😍 😍 😍 😍 😍 нахер ходити в зал і худнути!", "Ось чому всі зірки худі, їм після пологів теж все підтягують, а ми всі звичайні люди думаємо як же їм важко на треньках", " а так можна було, офігеть😍❤️", "самий АФІГЕННИЙ ЖИВОТИК який я бачила", " ти не справжня, штучна, придумана..", "А якщо видужає кубики поверх жиру будуть або під...?))) ", "Шикарно", " Агонь 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 після піпосакції сильні болі були?",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, сама перероблена пацанка Покрищук здалася гола і вся в крові.

Як повідомляв "Знай.uа", сама перероблена пацанка Покрищук розповіла про планування дітей.

Також "Знай.uа" писав, що саму перероблену з пацанок Покрищук порізали в Туреччині.