Відомий український виконавець Melovin, який представляв країну на пісенному конкурсі "Євробачення" в Лісабоні, поділився дечим важливим.

Таким чином повідомляється, що на його сторінці в соціальній мережі Instagram з'явився пост, де він розповів про майбутню прем'єру кліпу на нову пісню.

Костянтин опублікував відразу дві нових публікацій зі студії музичного телеканалу М1. Саме там, у програмі «Міністерство прем'єр» співак презентує кліп на пісню «I кров кипить».

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він раніше вже ділився деякими кадрами зі зйомок, де і розповів, коли ж відбудеться прем'єра.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Фанати зможуть насолодитися ним вже сьогодні, 2 квітня.

На знімку артист знаходиться в оточенні двох ведучих. Костя сидить на стільці в червоному, зухвалому костюмі, і тримає милицю, яку злегка замаскував.

Справа в тому, що днями чоловік зламав ногу, тому вона в гіпсі, і вся обмотана бинтами.

Як саме це сталося-невідомо. На акаунті артиста лише з'явився невеликий ролик з лікарні, де видно обмотану ногу.

Під постом фанати почали писати вихваляють коментарі:" Красавчииик", "Як смачно виглядає милиця, а ти ще смачніше. Чекаємо дуже-дуже", "Люблю" ,"А кліп просто прекрасний! Дякую за таку гарну роботу".

Коментарі під постом Melovin, фото: скріншот
Коментарі під постом Melovin, фото: скріншот

Нагадавши, улюбленець Данилко Melovin опинився в центрі уваги на шоу "Маска": "Сором-ганьба". Костянтин Бочаров занадто багато згадувався в 8 епізоді " Маски»

Як повідомляв портал "Знай.ua", Melovin в жалобі розповів про наболіле: "Пом'янемо". Співак шокував публіку своїм виглядом

Також "Знай.ua" писав, Українки благають відомого артиста про неможливе: "народжуй". Артист показав, як працює