29-річний Євген у минулому айтішник і програміст, який поповнив ряди Збройних Сил України.
Історію українського військовослужбовця розповіли на фейсбук-сторінці Операції об'єднаних сил.
Раніше Євген успішно працював у ІТ-сфері в одному з прифронтових містечок Донбасу. І хоч його професія не пов'язувала його з війною, він постійно допомагав захисникам на фронті, вникав в новини з передової і цікавився озброєнням українського війська.
Все змінилося в той момент, коли хлопець поспілкувався з місцевими жителями і проаналізував їх настрої і думки. Євген не вагаючись вирішив поповнити лави ЗСУ і допомогти не тільки озброєній, а й в інформаційній війні з ворогом.

фото: ООС
фото: ООС

"Я вважаю, що головною проблемою не обізнаності частини цивільного населення на Сході України є інформаційний вплив противника, адже в прифронтових населених пунктах транслюються російські телеканали, а в радіо-приймачах постійно лунають російські радіохвилі. А які там новини? Вірно - лише ті, що на руку ворогові",- розповів Євген.
Хлопець став пресофіцером в окремій механізованій бригаді імені лицарів Зимового походу і постійно працює з українськими журналістами, які з передової інформують українців про війну на вітчизняних телеканалах.
"Я вдячний тим, справжнім представникам ЗМІ, які правдиво і достовірно розповідають про війну...без спотворень, домислів і пафосу", - каже офіцер.
З усіх випадків на війні, Євген раз по раз згадує побратимів, загиблих у боротьбі за незалежність України.
"Бувало, приїжджаєш на позиції з журналістами, спілкуєшся з нашими захисниками...А через тиждень-два – хтось із них гине... І ти дивишся, як фотографував його, записував, а зараз його вже немає серед нас, а ти був останнім, хто знімав його живим... Дивишся на фото і бачиш життєрадісну людину, у якого були якісь мрії, життя, друзі...А тепер нічого цього немає...І людини немає. Залишився тільки твій фотознімок і відео, де він ще живий, посміхається…"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Мамо, чекай, скоро буду вдома. Не переживай за мене": потужне звернення героя

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мужній старшина роти згадав пекельний бій, в якому втратив друга: "хотіли деморалізувати"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Простий фізрук пішов на війну і врятував на Донбасі не одне життя: вивозив поранених прямо з-під обстрілів