Відома українська співачка, любителька сильно похихуватися яскравими купальниками Оля Полякова продовжує радувати своїх шанувальників цікавими перфомансами. На цей раз Оля показала, як повинна плакати справжня леді, щоб домогтися результату.

З фінальних ефірів шоу "Маска" просочилися кадри повітряних сліз Полякової. Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці "Шоу Маска" в мережі Instagram.

Оля Полякова, скріншот: Instagram
Оля Полякова, скріншот: Instagram

"Наш зоряний детектив Оля Полякова дуже засмучена, що ми так швидко наближаємося до фіналу. Однак попереду ще два фантастичних ефіру, які надовго вам запам'ятаються. Дивіться грандіозний півфінал гіпершоу МАСКА вже завтра, 3 квітня, о 21:00 на @kanalukraina.",- повідомляють автори публікації.

Варто відзначити, що хоч Олі Полякової і вельми прикро, але телеглядачам дійсно буде на що подивитися. Вже 3 квітня глядачі зможуть насолодитися півфіналом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Величне сонце або ефектна бабка? Зворушливе Жабеня або мужній Носоріг? Романтичний Дракон або дуже милий Циклоп? Хто доведе, що гідний дійти до фіналу? Проект вже перевершив всі очікування детективів і глядачів, втім, інтрига тільки зростає!", - написали в пабліку "Зірковий шлях".

Раніше повідомляли, Булітко з Дизель шоу підкорила "безсоромним рудим" кольором волосся: "Фарбоване або натуральне".

Як повідомляв Знай.uа, "Щоранку...", - Регіна Тодоренко розкрила, як скинула 20 кг після пологів.

Знай.uа писав, "Шкода, що він кине": Оля Полякова в крихітній сукні віддалася в чужі руки.