Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У 5 випуску проекту, який показали на телеканалі СТБ у п'ятницю, 2 квітня, Михайло запросив на індивідуальне побачення Юлію Карнаух. Варто уточнити, що 33-річна помічниця керівника виставкової компанії з Херсона спілкувалася з "холостяком" всього декілька разів, а на побаченні ще не була зовсім.

Пара провела активно час у лісі, катаючись на автомобілі по бруду і калюжах. Потім вони відвідали красивий ресторанчик, де повечеряли і зачепили важливі для Юлії теми. Дівчина зізналася, що вже була заміжня. Коли у Юлії помер батько, колишній чоловік не підтримав її в такий сумний момент. Ця історія дуже схвилювала Михайла, він висловив співчуття дівчині.

"Таке от незвичайне побачення з Юлею Пишите пишіть свої враження в коментарі 👇", - зазначили на офіційній сторінці проекту в Instagram.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У нього немає блиску в очах", "Не подобається)", "Хлопці, сюди треба Лолу) щоб розбавити хоч якось ці нудні побачення 😂", "Хороша дівчина", "Дівчинка хороша, але у чоловіка потрібно викликати бажання, а не жалість. Занадто сумно", - відреагували глядачі.

скріншот

скріншот

До речі, у Юлії була перевага перед суперницями. У номері готелю на неї чекав телефон, за допомогою якого вона може підтримувати спілкування з "холостяком". Дівчина відразу скористалася такою можливістю і зателефонувала Михайлу просто під час його побачення з іншого учасницею.

Нагадаємо, Михайло Заливако знову змінює правила: в "Холостяк 11" повернеться найяскравіша учасниця.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова вперше розкрила правду: "Не витрачала б часу".

Також портал Знай.uа писав, що мама "Холостяка" Михайла Заливако підтвердила знайомство з Анною Богдан: "Це правда".