З Чернігова прийшли доволі тривожні новини, які змусять батьків малолітніх дітей двічі замислитися, перед тим як залишати своїх "кровинушек" одних вдома без нагляду. Місцеві поліцейські розповіли історію про хлопчика, якому дуже сильно пощастило не випасти з вікна.

Про це стало відомо завдяки публікації прес-служби патрульної поліції України в мережі Facebook.

Публікація Нацполіції, фото: Facebook
Публікація Нацполіції, фото: Facebook

"Патрульні Чернігова подбали про дитину, яка залишилася вдома сама і ледь не випала з вікна. Вчора, близько 17 години, небайдужий громадянин повідомив до поліції, що на вулиці Генерала Пухова, на першому поверсі багатоповерхівки, малолітня дитина викидає з вікна побутові речі. Заявник вважає, що і знаходиться вдома без нагляду дорослих, тому може бути у небезпеці.

За вказаною адресою одразу виїхав екіпаж патрульної поліції. Прибувши на місце, правоохоронці побачили на землі біля під'їзду москітну сітку, продукти та деякі побутові речі. А у відчинене вікно першого поверху виглядав хлопчик, саме вилазив на вікно.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Щоб убезпечити хлопчика, один з інспекторів зняв його з підвіконня і посадив у службовий автомобіль. Патрульні з'ясували, що дитині 7 років, і вона перебуває вдома сама.

Публікація Нацполіції, фото: Facebook
Публікація Нацполіції, фото: Facebook

Незабаром додому повернулася його мати. Жінка розповіла, що залишила сина насамоті через його хворобливий стан. Тому поліцейські провели з нею профілактичну бесіду і повідомили про подію працівників ювенальної превенції.

Дякую небайдужому громадянину за повідомлення, яке, можливо, завадило статися непоправному. І ще раз наголошуємо батькам: не залишайте своїх дітей без нагляду.", - повідомляють українські копи.

Раніше повідомляли, харків'янин нарвався на копа-неадеквата: "Понюхай мої шкарпетки".

Як повідомляв Знай.uа, на українців чекає щорічна індексація аліментів: до чого готуватися.

Знай.uа писав, у Києві зникла юна красуня з червоним волоссям - крок за двері, і немає.