Відома українська телеведуча, гумористка і постійна гостя популярних блогерів в різних проєктах на YouTube Леся Нікітюк частенько радує своїх фанатів яскравими кадрами із зіркового життя. Багатотисячна армія її шанувальників просто не встигає за величезним потоком у стрічці "краша" зі Stories.

Також Леся буває і дуже щедрою, що нещодавно довела в мережі. Про це стало відомо завдяки новій публікації Лесі Нікітюк в мережі Instagram.

Публікація Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram

"Ви ж знаєте, що я не жадібна. Хочете полетіти на безкоштовний відпочинок в @rixospremiummagawish на 7 днів удвох? Летіть друзяшки, я за вас, як за себе. Але спочатку: підпишіться на сторінку @rixospremiummagawish та @teztour_ukraine. Лайкніть останні пости на цих сторінках. У коментах під моїм постом, зазначте того, з ким хочете полетіти. Через деякий час я виберу переможців! P. S. скористатися винагородою Ви зможете в період з 15 May - 15 Aug / 7 nights.", - написала телеведуча.

Не сумніваємося, що комусь із шанувальників Лесі Нікітюк нечувано пощастить. Бажаємо їм гарного відпочинку. Однак це ще не все. До несподіваної публікації з вікториною Леся Нікітюк додала кадри, де зірка купається в басейні і променях теплого сонечка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомляли, заводна Леся Нікітюк вмостилася в губернаторське крісло: "Чого так слабо... Можна члена?".

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко потонула в обіймах стильного красеня, Мірзоян буде проти: "Зустрілися".

Знай.uа писав, щаслива Ольга Фреймут подякувала ворогам: "Бажаю всім...".