Сергій Глушко, більш відомий як танцюрист Тарзан, чоловік співачки Наташі Корольової показав сімейну ідилію з дружиною в Instagram.

Тарзан показав тільки ноги, свої і дружини. На них надіті незвичайні шкарпетки у вигляді високих кед зі шнурівкою. Таке взуття-обманку Глушко назвав оригінальними, а в коментарях і сама Наташа Корольова подякувала виробника.

"Дякую @heroathome_official за чудові шкарпетки! Дуже оригінально, і дуже зручно! #тарзан #тарзаншоу #тарзанкараокепаті", - написав Тарзан.

Шанувальники прийшли в захват від незвичайного фото і оригінальної ідеї і зробили масу компліментів в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

" О, я так рада, що вам сподобалося і підійшло! Носіть із задоволенням ❤️☀️", " прикольні шкарпетки, де купили?", "Я такі вже давно тягаю))👍", "любимо вас❤️❤️! Спасибі величезне!", "Мило", "круті", "як мило", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, раніше Тарзан і його дружина Наталія Корольова показала, як вони разом відпочивають на березі океану. А ще недавно по мережі поширювалися чутки про їх розставання.

Сергій Глушко і Наталія Корольова продемонстрували всю свою ніжність на камеру смартфона. Ролик вони опублікували в соціальній мережі Instagram.

Раніше ми повідомляли, Наташа Корольова пом'янула загиблого "товариша по чарці".

Як повідомляв "Знай.uа", Тарзан відправився з королевою на Мальдіви, намагаються зберегти шлюб.

Також "Знай.uа" писав, що Наташа Корольова оскандалилася через 19-річного сина.