У Криму місцеві провайдери заблокували 27 українських сайтів. Більшість з них це новинні портали.

Зокрема, у Криму заблоковано Укрінформ, Цензор.нет, Апостроф, Главком, Громадське радіо, ТСН, Депо, Українська правда, РБК-Україна, Дзеркало тижня та інші.

Крім того, заблокували сайти Міністерства з питань реінтеграції України та Меджлісу кримськотатарського народу. Про це повідомляється на сайті "Кримської правозахисної групи".

"Новий моніторинг Кримської правозахисної групи показав, що мінімум 27 сайтів в Криму повністю заблоковано. Переважна більшість таких сайтів - популярні українські онлайн-медіа.", - йдеться у повідомленні.

Крим, скріншот: Youtube
Крим, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Згідно з результатами дослідження, мінімум 12 провайдерів у 12 кримських населених пунктах повністю блокують сайти 22 українських медіа: Укрінформ, Цензор.Нет, QHA, Слід.Нет, Інформаційний опір, UAinfo, Blackseanews, 112 телеканал, Апостроф, Головнокомандувач, Головне, Громадське радіо, Центр журналістських розслідувань, подробиці, Стрічка, ТонеТо, ТСН, Депо, Українська правда, РБК Украина, Дзеркало тижня, Херсон Daily.

Також повністю заблоковані сайти Лінкедін, Меджлісу кримськотатарського народу, "Свідків Єгови", Міністерства з питань реінтеграції України та організації Хізб ут-Тахрір.

Перевірку доступності сайтів Монітори провели в лютому — березень 2021 року за допомогою мереж 12 різних провайдерів в 12 кримських населених пунктах.

Підключення до інтернету, кадр з відео
Підключення до інтернету, кадр з відео

Нагадаємо, з нами США: Пентагон не залишить Україну в разі ескалації російської агресії. Відбулась телефонна розмова міністра оборони України з Міністром оборони США

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі бойовики РФ обстріляли позиції ЗСУ та цивільних: є поранені. Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, артилеристи ЗСУ влаштували окупантам пекло: від нищівних ударів здригнулась земля. Воїни-артилеристи продемонстрували всю свою міць та професіоналізм