Відома українська журналістка, телеведуча каналу "1+1" і популяризатор здорового способу життя Марічка Падалко продовжує радувати своїх численних підписників у соціальних мережах.

Не секрет, що телеведуча розповідає корисну інформацію не тільки в прямому ефірі на роботі, але поза робочою обстановкою Марічка не втрачає шанс дати можливість іншим знайти себе і провести час з користю в незвичайних місцях. Нещодавно зірка екранів побувала в київському парку "Наталка", вперше після реконструкції.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марічки Падалко в мережі Instagram.

Марічка Падалко / фото: Instagram
Марічка Падалко / фото: Instagram

"Встати в суботу вранці, їхати з дачі в місто 30 км, тягнути в парк гантелі, килимок - і все, щоб хоч годинку побути серед "заряджених" людей, тому що мати всі вдома і займатися самостійно на карантині - це, звичайно, супер, але як іноді не вистачає енергії тренера і людей поруч.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

Тому в епоху закритих спортзалів наші тренери і влаштовують тренування просто неба, причому не тільки для членів клубу. Можете теж приходити до Інни, пишіть їй в особисті @innagorban.

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

Я, до речі, вперше в парку "Наталка" після завершення реконструкції - вранці це якась "Країна мрії" усміхнених і дуже зайнятих собою людей - жителям Оболоні гріх обходити такий ресурс. Навіть не буду вас питати, як ви переживаєте цей локдаун в усіх напрямках ... тому що, здається, знаю. Тому давайте підтримувати один одного!!!, - пише Марічка Падалко.

Раніше повідомляли, Марічка Падалко змінила професію на локдауні: "Кому какао?".

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко поділилася рецептом божественного брауні: є один секрет.

Знай.uа писав, Марічка Падалко розкрила секрет ідеального шоколадного Брауні, діти будуть в захваті.