З центру Кіровоградської області прийшли доволі тривожні новини, які завдяки поліцейським отримали "хеппі енд". Справа в тому, що співробітники Національної поліції змогли врятувати школяра, який буквально повис на краю другого поверху.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби "Патрульної поліції України" в мережі Facebook.

Інцидент у Кропивницькому, фото: Нацполіція
Інцидент у Кропивницькому, фото: Нацполіція

"Поліцейські Кропивницького за допомогою небайдужого водія врятували хлопчика від непоправного. Вчора вдень на балконі багатоповерхівки правоохоронці помітили хлопчика років семи. Він ледве тримався на краю карниза другого поверху, хотів стрибнути на землю, але дуже боявся.

Патрульні і дільничний поліцейський тут же зупинили мікроавтобус, який проїжджав повз, щоб якомога швидше врятувати хлопчика. Водій, не зволікаючи, прийшов на допомогу. Він під'їхав впритул до будинку. І тільки поліцейські вибралися на транспортний засіб, щоб дістатися до хлопчика, як він не втримався і впав їм просто до рук.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Інцидент у Кропивницькому, фото: Нацполіція
Інцидент у Кропивницькому, фото: Нацполіція

Ця історія зі щасливим кінцем, в тому числі і завдяки уважності, чуйності водія і його пасажирів, які з розумінням поставилися до ситуації і звільнили салон маршрутного транспорту. Дякую кожному з вас! Надалі справою займалися поліцейські Кропивницького районного управління поліції.", - повідомляють українські копи.

Раніше повідомляли, українські копи обірвали нелегальну вечірку і отримали бійку: щоб дістати нападників, довелося різати двері болгаркою.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві копи врятували неадекватного чоловіка за крок від смерті - "Повис на карнизі".

Знай.uа писав, львівські патрульні визволили стареньку з квартири-вбивці: "Як добре, що ви прийшли!".