Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова відома своєю епатажністю і шпагатами. Цього разу вона привернула увагу черговим шпагатом.

45-річна знаменитість опублікувала фотографію, на якій стоїть на сходах однією ногою, а другу підняла в шпагаті. При цьому сходи тримає якийсь літній чоловік.

У підписі балерина пояснила, що так незвично починалося її співпраця з Миколою Човноковим і робота над виставою два роки тому.

"Але ж саме так ми з Миколою Човноковим починали роботу над створенням вистави" Клоун і Балерина "майже два роки тому🐣 А 1-го квітня в день гумору провели майстер-клас в парку Філі😊 #анастасіяволочкова #балет #Росія #москва #весна #радість #любов #краса #спорт #enjoy", - пише Волочкова.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Волочкова славиться своєю любов'ю до дивних конструкцій і недоречними ракурсами. Так, нещодавно вона показала Селфі в купальнику, де позує на тлі ікони.

А цього разу між ніг балерини "простягнув Свою руку" намальований клоун позаду жінки. Однак Шанувальники не можуть висловити свою думку на сторінці у танцівниці, тому що вона закрила коментарі.

Раніше ми повідомляли, Волочкова нарешті назвала ім'я коханого-подарував їй коробку квітів.

Як повідомляв "Знай.uа", абсолютно гола Волочкова начепила на голову листя і розтанула в руках чоловіка.

Також "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вперше показала обличчя "вигаданого" коханця.