Колись юна і затребувана українська акторка, яку любили за роллю Лоли в серіалі "Школа" Ліза Василенко вирішила не натискати на гальма і облити брудом свою домівку, свою рідну країну. Нещодавно Ліза заявила, що "краще здохнути тут, ніж в Україні". Під словом "тут" акторка мала на увазі російську столицю, місто Москва.

Що ж, навіть відомі в минулому як "запроданки", які працюють в Москві співачки Ані Лорак та Світлана Лобода такого собі не дозволяли. Мабуть, після святкування 23-річчя у Лізи загострилися почуття.

Про ці всі погані слова свідчить її інтерв'ю російській відеоблогерші Ксенії Хоффман, яке вже вийшло в №1 трендів українського YouTube, набравши мільйони переглядів.

Інтерв'ю Лізи, після гидот на адресу України, почали детально вивчати. Вдалося знайти ще трохи озлобленості. Видно, що зі "стосунками" у дівчини не все гладко. Ліза заявила, що слово "подружки" в її світі асоціюється з чимось "зміїним", із заздрістю та підлістю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ми хочемо вірити, що у Лізи зараз просто такий період в житті, і вона ще добре подумає над своїми словами, і коли-небудь ще порадує українців своїм талантом. Адже великий український поет Тарас Шевченко майже двісті років тому написав безсмертні рядки не дарма: "Не слухала Катерина, ні батька, ні неньки, полюбила москалика, як знало серденько. Полюбила молодого, в садочок ходила, поки себе, свою долю там занапастила".

Ліза Василенко, фото: Instagram
Ліза Василенко, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Ліза Василенко зі "Школи" зізналася про пережиті в юності насильство і голод.

Як повідомляв Знай.uа, Лола з серіалу "Школа" розсілася в непристойній позі і дещо пообіцяла, фото.

Знай.uа писав, зірка серіалу "Школа" Трінчер заговорила про розставання - "Це моє перше божевільне кохання".