Популярна українська співачка і Зірковий детектив шоу "Маска" Оля Полякова часто радує шанувальників яскравими кадрами. Цього разу фанати вирішили нагадати, як вона взимку відпочивала на Мальдівах.

На фан-акаунті суперблондинки опублікували її фотографію з її сімейного відпочинку на островах. На ній Ольга позує в бікіні біля баскетбольної сітки з м'ячем в руках.

Вона спеціально нафарбувала стрілки і розпустила волосся для спокусливої фотосесії. Полякова повернулася в камеру так, щоб показати свої сідниці.

При цьому на Ользі був купальник без бретель і трусиками, які повністю оголили її сідниці.

Шанувальники змогли відреагувати тільки смайликами сердечок і вогників, які показали їх реакцію захоплення від фото.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова похвалилася, що її пісні тепер крутять на Ретро ФМ.

"Дочекалася. Дожилась. Тепер мої пісні крутять на Ретро ФМ. І тепер молоді хлопчики можуть сміливо говорити, що вони виросли на моїх піснях. Приходьте і скажіть мені це в обличчя. І тоді отримаєте в табло. Коротше, Ретро ФМ через 10 хвилин включайтеся. Улюблена співачка вашої бабусі буде віщати.",- повідомила Полякова.

Оля Полякова також поскаржилася на користувачів мережі, які залишають на її сторінці в соцмережі не надто хороші коментарі.

"Я тільки що у Жені Сморигіна в стрічці побачила какашечку. І провела аналогію з деякими коментаторами, які люблять приходити в аккаунт і трошки там своїми коментами насирати. Так що беріть лопату і забирайте свої какашки.",- заявила вона.

Раніше ми повідомляли, вбита горем Полякова розпустила соплі через носорога, одні сльози.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова налякала своїх недоброзичливців лопатою.

Також "Знай.uа" писав, що 16-річна дочка Олі Полякової Маша прийшла мітингувати до Зеленського.