Онлайн-сервіс державних послуг "Дія" запустить у квітні нові функції.

Серед анонсованих функцій названі:

  • електронний підпис в смартфоні;
  • зміна місця реєстрації онлайн;
  • початок виконання будівельних робіт і введення в експлуатацію об'єктів класу СС2 і СС3;
  • реєстрація бізнесу для ФОП онлайн;
  • електронний лікарняний;
  • оптимізація та переведення в Дію послуг кабінету платника податків.

Додаток “Дія”, фото Міністерство цифрової трансформації України
Додаток “Дія”, фото Міністерство цифрової трансформації України

У Міністерстві цифрої трансормації України зазначили, що "Дія" сьогодні - один з найбезпечніших IT-продуктів в країні, які взагалі існують. Був навіть запущений конкурс, в якому хакери з усього світу намагалися зламати додаток, але не змогли.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Україна — перша країна світу, в якій цифрові паспорти в смартфоні стали повними юридичними аналогами звичайних документів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україна прирівняла пластикові паспорти до цифрових, захисниця мови Ніцой передбачила наслідки: "у майбутньому..." Лариса Ніцой розповіла, що думає про ініціативу уряду з паспортами

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Паспорт вакцинації" вже офіційно представили: який вигляд матиме документ. Єврокомісар Тьєррі Бретон, відповідальний за вакцинацію в ЄС, представив макет так званого "паспорта вакцинації" — майбутнього Європейського сертифіката здоров'я. Такі документи повинні вступити в силу з 15 червня.

Також «Знай.иа " писав, що "Україна стала першою в світі", - Володимир Зеленський похвалився новими паспортами. Президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна стала першою державою в світі, де Цифрові паспорти прирівняні до паперових і пластикових.