У Донецькій області в районі проведення операції об'єднаних сил загинув український військовий, який підірвався на мінно-вибуховому пристрої.

Про подробиці події пише прес-служба Оперативно-тактичного угруповання "Північ" в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 3 квітня, на лінії розмежування неподалік від селища шуми, що в Донецькій області. Український військовий підірвався на мінно-вибуховому пристрої, в результаті чого загинув.

"Відбувся підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої в наслідок якого отримав бойове травмування несумісне з життям військовослужбовець Об'єднаних сил. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника", - зазначено в повідомленні.

На даний момент на місце події направили посадових осіб військової частини та групу оперативного реагування військової служби правопорядку Збройних сил України.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Водночас в ООС повідомляють, що російські окупанти, станом на 17:00, 3 квітня, 6 разів порушили режим тиші. Обстріли з різних видів зброї зафіксували в районі населеного пункту Піски, Авдіївки та Водяного. Про всі факти порушень з боку збройних формувань Російської Федерації українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ.

Нагадаємо, що російські хакери зламали сайт НАТО і звернулися до українців: "операція Свиносотня".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі бойовики РФ обстріляли позиції ЗСУ та цивільних: є поранені.

Також Знай.uа писав, що контрактник ЗСУ зніс собі голову однією кулею, поки інші знімали на відео.