Популярна українська співачка Настя Каменських показала, як відпочиває під час зйомок свого реаліті-шоу в Мексиці.

Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька днів тому Настя Каменських вирушила в улюблену Мексику, проте не для відпочинку, а на зйомки власного реаліті-шоу "Дівчатка рулять". Співачка заявила, що в програмі візьме участь її подруга і мама, але скільки за часом займуть зйомки не уточнила.

Крім роботи у виконавиці знаходиться час і на відпочинок, про що вона з радість ділиться з шанувальниками в соціальних мережах.

На цей раз Настя Каменських опублікувала фотографію в чорно-білому купальнику, розташувавшись на гойдалки на узбережжі океану. Співачка зазначила, що зараз знаходиться в мексиканському місті Тулум.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Це місце мене зводить з розуму. Обожнюю місцеву їжу🌮. Кайфую від того, як тут всі одягаються, стиль свободи і любові 🌿❤️ люди незвичайні, безтурботні, веселі 💃 🏻 🥰 я не знаю, як буде далі, але зараз This is my place💯", - написала Каменських.

Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот
Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот

У коментарях співачка запропонувала вибрати фанатам країну, яка їх надихає, а також отримала масу компліментів на свою адресу.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Настя Каменських пояснила Єфросиніній, як правильно сприймати її пісні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Потапенко (Потап) показав, чим харчується, поки його дружина вирушила на інший край світу.

Також Знай.uа писав, що щаслива Настя Каменських проміняла Потапа на молодого красеня: "де кільце?".