Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 3-4 квітня 2021 року.

Про це повідомляє пресслужба НБУ.

Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 2 квітня, виріс в на 1 копійку і тепер становить 27,83 гривень. А ось курс євро залишився на тому ж рівні і становить 32,70 гривень.

Курс валют НБУ на 4 квітня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

- 1 Долар США - 27,8324 гривень;

- 1 Євро-32,7003 гривні;

курс долара, фото Pxhere
курс долара, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Підприємства ГМК в 2020 році сплатили $1,6 млрд податків – GMK Center. Компанії та підприємства гірничо-металургійного комплексу в 2020 році сплатили $1,6 млрд податків до державного та місцевих бюджетів. Такі дані наводяться в дослідженні» внесок ГМК в економіку України 2019-2020", проведеному аналітиками GMK Center.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дорожче ніж євро: українцям показали реальні ціни долара на 2021 рік. Міжнародне агентство S&P Global Ratings зробило прогноз з приводу курсу долара в Україні на найближчі кілька місяців і навіть років. Вони вважають, що американська валюта незабаром буде коштувати дорожче Євро. Названі дати, коли це станеться.

Також «Знай.иа " писав, що НБУ стане ще більш залежний від міжнародних фінансових структур, - Поляков. Антон Поляков у своєму новому блозі на YouTube розповів про вплив МВФ на Національний банк України.