Президент України Володимир Зеленський зізнався про що шкодує по п'ятницях.

Відповідний пост глава держави виставив на своєму офіційному акаунті в Інстаграм.

Як виявилося, після кожного п'ятничного засідання РНБО президент шкодує про те, що у нього не "сім п'ятниць на тиждень".

"Після кожного п'ятничного засідання РНБО я шкодую тільки про одне - що у нас не сім п'ятниць на тиждень", - написав у пості Зеленський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Кожен день давайте, чого вже там ))) забороніть нам думати))", "досить наїжджати на призедента", "а я шкодую що я не доларовий мільйонер як ві", "а багато шкодують шо ти президент", "щоб упоротися 7 разів на тиждень", "Я в шоці 🙀.. краще б пенсіонерам допомогли !!!! А не дурницями страждали!!", "Беззаконня божевільний...", "З кожним президентом розумієш, що при попередньому було краще. Цей не виняток. Творить, що тільки хоче і навіть не замислюється, що якщо прийде нормальний, то він першим за беззаконня сяде", "як же вляпалися, українці", - писали в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський поговорив з Байденом і пообіцяв "чорну п'ятницю" українцям: введуть санкції. Вперше в історії України введені персональні санкції щодо осіб, яких можна назвати топ-Десяткою української контрабанди.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зеленському висунули чіткі вимоги: дитячі виплати, алкотести для політиків і медогляд водіїв. У переліку також-зміни процесу вакцинації

Також «Знай.иа " писав, що Володимир Зеленський розклав війну на Донбасі по поличках: "20 загиблих - така ціна". Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці в Telegram виклав нову публікацію, в якій заговорив про питання війни і миру.