Десять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 27 березня.
Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції українських воїнів в районі населеного пункту Піски, Гнутове, Авдіївка, Водяне (що на приазов'ї), шуми і Широкине.

Воїни / фото: ООС
Воїни / фото: ООС

Вони використовують при обстрілі заборонені Мінськими домовленостями міномети 120-го калібру, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, ручні протитанкові гранатомети та міномети 82-го калібру. Один з українських захисників помер, отримавши бойове травмування несумісне з життям під час підриву на невідомому мінно-вибуховому пристрої.

"Командування висловлює щирі і глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника. Про всі факти порушень з боку збройних формувань Російської Федерації українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ. Станом на 7 годину ранку, 4 квітня, обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. З боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - йдеться в повідомленні. ООС

У публікації також зазначили, що воїни ЗСУ продовжують контролювати ситуацію в районі проведення ООС, дотримуючись при цьому режиму припинення вогню.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, на Донбасі бойовики РФ обстріляли позиції ЗСУ та цивільних: є поранені

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", тисячі українців поповнять лави прикордонників: розпочався весняний призов 2021

Знай.ua писав, "Свистіло над головою", - тендітна дівчина пішла в бойові медики і врятувала побратимів