Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці в Telegram заговорив про Великдень, який сьогодні, 4 квітня 2021 року, відзначають віруючі західного обряду.

Він зазначив, що багатство українців полягає в різноманітності. Адже наша держава стала домівкою для сотні національностей, безлічі носіїв різних мов, різних релігійних конфесій і представників самобутніх культур.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Зеленський заявив, що Великдень символізує утвердження життя, що є найбільшою цінністю для кожного цивілізованого суспільства. Вона надає можливість провести з рідними час. Обмінятися з ними позитивними емоціями. А також допомагає подолати життєві виклики. Також глава держави зазначив, що пандемія covid-19 другий рік поспіль впливає на наше життя обмеженнями.

"Це вже другий Великдень, який ми повинні провести вдома і заради власного ж здоров'я і здоров'я рідних дивитися богослужіння по телебаченню і в соцмережах, а не відвідувати церкви. Пам'ятайте: молитва сильна і вдома. І цей новий виклик-випробування, з якого ми обов'язково вийдемо сильніше", - йдеться в публікації Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Він також додав, що зараз необхідно зупинитися, щоб згадати про важливість взаємної підтримки і спілкування. Глава держави бажає віруючим західного обряду, з нагоди Великодня, здоров'я, добробуту і віри, що збувається і робить життя в різноманітній Україні набагато комфортнішим.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів про що шкодує, українці не оцінили: "Забороніть нам думати"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська заговорила про аутизм: "Необхідна підтримка протягом усього життя"

Знай.ua писав, Зеленський поговорив з Байденом і пообіцяв "чорну п'ятницю" українцям: введуть санкції