На сторінці спільноти "Батьки SOS" в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація, в якій розповідається про те, як же зробити так, щоб вчителі стали більш дисциплінованими.

Одна з жінок, Олена Парфьонова, не має більше сил мовчати. Адже є лише одна умова для дисциплінованості вчителів - це введення для них форми.

школа / скріншот з відео
школа / скріншот з відео

Вона пише, що необхідно негайно приймати нормативний акт, жорстко Регламент колір/фасон форми, а також довжину спідниці певного виробника. Також вчителькам потрібно заборонити носити штани. Жінка уточнила, що можна розробити положення наказом Міністерства освіти і науки України.

"I назвемо це все дрес-код, а то хто як хоче, так на роботу і приходить - недисципліновані, а звідси всі біди-діти відволікаються і не вчаться", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак не всі користувачі підтримали цю ініціативу: "Як мені сподобалася фраза: "Довжина спідниці певного виробника". А давайте вчителів одягнемо в паранж. Маячня повна!", "Шкільна форма для вчителя? Серйозно? Для чого це взагалі і в чому сенс? Ми в якому часі застрягли?", "Собі введіть дрес код!!! Вчителі - не люди??????", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, київських школярів женуть у "ПриватБанк" - хто не встиг, залишиться голодним

Як повідомляв "Знай.ua", школярка отримала відкритий перелом через старі двері, але вчителі лише розвели руками: "Швидку не викликали"

Знай.ua писав, львівська вчителька запрошує бога на уроки, батьки в ауті: "Ще й свічку поставили!"