У новому, 9 випуску " МастерШеф. Професіонали " учасникам потрібно було пройти чимало випробувань. Однак не всі змогли гідно з ними впоратися і перейти в наступний тиждень.

За підсумком тижня на Битві чорних змагалися 7 учасників: Віктор, Елеонора, Леонід, Микола, Владислав, Коля і Неля.

Професіоналам дали 1,5 години на те, щоб приготувати закуску, основне блюдо і десерт ресторанного рівня. При цьому вибір продуктів у них був обмежений. Їм дали ті продукти, які українці найчастіше купують на карантині.

Владислав вирішив здивувати суддів запеченою картоплею з цибульним соусом і хеком, який замаринував у білому вині. Ектор розкритикував презентацію страви, хоча і зазначив, що техніки він використовував складні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Леонід вирішив зробити сучасний сет зі страв української кухні. Він запік рулети з хека з різотто з картоплі і білого вина. Також подав холодець з хрусткою гречкою і кремову масу з молока і цукру. Сет дуже сподобався суддям.

Елеонора подала хек, обсмажений на маслі, з голландським соусом і крамбл з гречки і рису. Ектор прийшов у захват від смаків і структур страви. Закускою виступив паштет з грушею в цибулі конфі, а на десерт вона подала рисовий мус з італійською меренгою. Страви високо оцінили судді.

Микола приготував пюре з гречки з вершками і рибу в клярі.Ектор оцінив цікаву ідею, проте очікував більшого від професіонала. Рисовий пудинг з розмарином і лимонною цедрою теж сподобався Ользі Мартиновській. Страви були збалансованими і доведеними до смаку.

Неля вирішила приготувати філе хека з травами, картопляним гратеном і галантином, а також картопляний торт і лимонну панакоту з лимонним джемом. Судді зазначили, що особливої креативності не було, але з приготування питань не виникло.

Микола встиг приготувати дві страви. На основне рибу на пару з цибулею і спеціями і мус з запеченої картоплі і цибулевого соусу. Страви були недопрацьованими і незбалансованими за смаком.

Саме Микола і покинув проект цього разу.

Раніше ми повідомляли, "МастерШеф. Професіонали " випуск 8, хто покинув проект через мікроблюд.

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Клопотенко по-особливому приготував сирний пиріг з томатами.

Також "Знай.uа" писав, що кулінарний маестро з Франківська підкорив "МастерШеф", шукали компроміси.