Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не надто часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Наразі чоловік дав інтерв'ю Катерині Осадчій в ефірі телепередачі "Світське життя".

Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/

- Влад, ти сьогодні на святі відповідаєш за музику. Як часто тобі доводиться ставати за пульт на домашніх вечірках?

"На домашніх, до речі, ніколи. Я колись навчився, колись Я цьому присвятив кілька місяців життя. А так підтримую форму на виступах і в студії", - Говорить Влад Яма.

— У кого з вас День народження, ювілей, де зможеш потренуватися на домашній вечірці?

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Наступного року у батьків, до речі, п'ятдесят років весілля. Я уявляю, що там має бути - ансамбль" Синій птах", щось таке. Але треба підготуватися, це класна ідея", - додав танцюрист.

Влад Яма з дружиною, instagram.com/vladyama_official
Влад Яма з дружиною, instagram.com/vladyama_official

— Син пішов в садок. Як адаптувався, як Ви (батьки) адаптувалися? Як ви переживаєте? Тому що, батьків в Садки не пускають, в середину. Залишитися з дитиною для адаптації неможливо. Як ви все це переживаєте? Адаптацію в умовах карантину.

"Нас трошки лякали, нас готували. Сказали, що адаптація триватиме приблизно два тижні. Ми залишили Його о дев'ятій ранку, пішли пити каву, потім пішли їсти, потім пішли додому, потім у справах і забрали його о сьомій вечора. З усіма знайомився, дівчинці віддав борщ свій під час обіду. Вчинив, як справжній джентельмен. І ми отримуємо ці смски від вихователя і просто плакали цілий день від щастя", - підсумував Влад Яма.

Нагадаємо, красуня-дружина Влада Ями похвалилася розкішним гардеробом: мрія кожної дівчинки

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма показав красуню-дружину в бікіні з висоти пташиного польоту: "Як вам?"

Знай.ua писав, дружина Влада Ями показала, як збільшити губи до неймовірних розмірів без уколів