Багато українців бояться майбутнього локдауну, який повинен початися в Києві з 5 квітня, і з тривогою спостерігають за ситуацією в різних регіонах країни. Українське МОЗ поділося новинами про те, які регіони можуть в наступні кілька днів "почервоніти".

Найстабільніша ситуація, в даний момент, тільки в Херсонській області, тут "помаранчева" зона.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Міністерства охорони здоров'я України на офіційному сайті.

Дані МОЗ, скріншот: moz.gov.ua
Дані МОЗ, скріншот: moz.gov.ua

В українському МОЗ вже оновили дані щодо ситуації в регіонах з поширенням коронавірусної інфекції covid-19. Також відомо, що Хмельницька, Черкаська та Донецька області можуть "почервоніти".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Українські медики повідомляють, що в даних областях майже на межі дозволених показники по завантаженості ліжок з киснем, перевищено показник по виявленню випадків інфікування і показник по госпіталізаціях.

Українці на карантині, фото: Unian
Українці на карантині, фото: Unian

Важливо зазначити той факт, що у "червоній" зоні зараз знаходиться 11 регіонів: Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька та Чернігівська області. Інші регіони - в "помаранчевій" зоні, окрім Херсонської області, яка залишається єдиним "жовтим" регіоном.

Раніше повідомляли, 50 тисяч на місяць: Денис Шмигаль зізнався, скільки заробив за рік на посаді прем'єра.

Як повідомляв Знай.uа, Максим Степанов переконав українців у безпеці китайської вакцини.

Знай.uа писав, Степанов розповів, як "британський" штам ковіда захопив Україну.