Співачка і народна артистка України Ніна Матвієнко 5 березня відсвяткувала з чоловіком "золоте весілля".

Виявилося, що артистка образилася на коханого, оскільки той забув про 50 річницю шлюбу. Про це Матвієнко розповіла Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

Цього року знаменитість вирішила не нагадувати чоловіку про важливу дату, адже з року в рік вона говорить йому, коли у дітей дні народження та інші важливі дати, про які той не пам'ятає.

"Я така зла була, не нагадувала. Тому що щороку я кажу у кого якого числа день народження з дітей, він нічого не пам'ятає! А цього разу думаю:"Ось нехай сам згадає або не згадає". Вже весь світ знає, а він-ні "— розповіла народна артистка.

Ніна Митрофанівна додала, що її дочка Тоня Матвієнко врятувала свято. Співачка організувала батькові величезний букет з 51 троянди.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Він приносить 51 троянду. Такі красиві, що я просто забула. До сліз красиво було. Мені здається, що діти давно чекали цю вечерю і зустріч. Я бачила, як вони повернулися в дитинство. Не ми повернули своє молоде життя, а діти повернули нашу юність через себе "— -поділилася Матвієнко.

Також співачка впевнена, що обов'язково потрібно святкувати кожну річницю шлюбу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ніна Матвієнко зізналася в складності виховання дітей: "вони тобі не дадуть померти навіть"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українці коронували тещу Арсена Мірзояна Ніну Матвієнко: Незрівнянна

Також «Знай.иа " писав, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян віддали доньку на виховання бабусі: маленька копія Ніни