Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль має величезну армію шанувальників.

Фанати часто помічають милі "родзинки" в поведінці Тіни і показують це. Цього разу вони звернули увагу на те, як чхнула артистка. Примітним є, що зробила вона це під час ефіру "Ліпсінк баттл", де є ведучою разом з Потапом, після слова "гроші".

"Після слова "гроші" 😂 вважаю, кращого моменту для чиха не існує", - сказано в повідомленні.

Вважається, що те слово, на якому чхаєш, обов'язково збудеться. А значить є ймовірність, що зміна іміджу і новий альбом принесуть тіні великий заробіток.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що про роман української співачки Тіни Кароль і молдавського виконавця Дана Балана не говорили тільки ледачі. Самі ж артисти нічого не заперечують, а іноді навіть підігрівають чутки щодо своїх стосунків.

Цього разу на сторінці "Голосу країни" в соцмережі Instagram з'явилося відео, яке "видало" Тіну Кароль і Дана Балана, між якими відбувся цікавий діалог.

" інтригуючий діалог, правда ж? 🤔 Невже Тіна і Дан дійсно живуть разом? Всі секрети дізнаєшся вже завтра о 21: 00, Не пропусти❤️", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль і Дан Балан випадково розкрили свої стосунки.

Як повідомляв "Знай.uа", Юлія Саніна з The Hardkiss захотіла конкурувати з Тіною Кароль.

Також "Знай.uа" писав, що у Тіні Кароль розкрили те, за що в неї "закохався" Дан Балан.