Президент України Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською прибув з офіційним візитом до Катару.

Про це повідомили в пресслужбі офісу президента.

фото: Офіс президента України
фото: Офіс президента України

"Президент України Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською прибув з офіційним візитом до Держави Катар. Президент зустрінеться з Еміром Держави Катар шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані і Прем'єр-міністром, міністром внутрішніх справ Катару Халідом Бін Халіфою Аль Тані",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під час зустрічей буде обговорюватися широкий спектр питань двостороннього співробітництва. Між державами будуть підписані кілька договорів про співпрацю в різних сферах.

фото: Офіс президента України
фото: Офіс президента України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський поговорив з Байденом і пообіцяв "чорну п'ятницю" українцям: введуть санкції. Вперше в історії України введені персональні санкції щодо осіб, яких можна назвати топ-Десяткою української контрабанди.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зеленському висунули чіткі вимоги: дитячі виплати, алкотести для політиків і медогляд водіїв. У переліку також-зміни процесу вакцинації

Також «Знай.иа " писав, що Володимир Зеленський розклав війну на Донбасі по поличках: "20 загиблих - така ціна". Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці в Telegram виклав нову публікацію, в якій заговорив про питання війни і миру.