Далеко відомий факт, що знаменитості люблять вдаватися до ретуші своїх фотографій, щоб здаватися ідеальніше, ніж є насправді.

Так, відеоблогер Ваня Рассел на своєму Ютуб-каналі "RUSSELL BLOG" вирішив показати, як грішать фотошопом відомі співачки. Під приціл потрапили співачки, які поїхали підкорювати російський шоу-біз Віра Брежнєва і Світлана Лобода.

Так, Віра Брежнєва прифотошопила собі зайву частину тіла.

"Віра Брежнєва особливий випадок, тому що Вірочка собі любить дофотошоплювати, доробляти те, чого в природі, по суті, у нас у людей не повинно бути. А саме: 6 пальців на ногах",- сказав блогер і наблизив фото співачки.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Схожа ситуація склалася і у Світлани Лободи.

"Наступна у нас схожа ситуація, це Світлана Лобода - теж 6 пальців на нозі", - підмітив Ваня Рассел.

Як пожартував відеоблогер, то можливо Лобода купила у Брежнєвої марафон з фотошопу і слідує тенденції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Співачку, яка зрадила Україну, викрили у використанні фотошопу: справжні фото і відео. Як з'ясувалося, артистка не проти "поліпшити" себе за допомогою фотошопу, оскільки на роликах без ретуші, які вона розміщує в Stories в Instagram, співачка виглядає трохи інакше. Вона поділилася своїй сторінці в соціальній мережі коротким відео зі студії однієї з радіостанцій, де видно, що її стегна більше, ніж ті, що розміщені на фото в акаунті, а також помічений випирає живіт.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Полякова оголила апетитні форми, але попалася на Фотошопі: "Аж море попливло". Знаменитість вирішила поділитися новою гарячою фотосесією на березі моря, куди красуня вирушила відпочивати разом з двома дочками - Машею і Алісою.

Також «Знай.иа " писав, що Фото Ані Лорак без ретуші облетіло мережу, фанати вражені:"Боже, що з обличчям".На фан-акаунті ані anilorak_is_my_life з'явилося досить компрометуюче фото співачки з одного з її виступів.