Далеко відомий факт, що знаменитості люблять вдаватися до ретуші своїх фотографій, щоб здаватися ідеальніше, ніж є насправді.

Так, відеоблогер Ваня Рассел на своєму Ютуб-каналі "RUSSELL BLOG" вирішив показати, як грішать фотошопом відомі українські співачки. Під приціл потрапили Наталія Могилевська і Тіна Кароль.

"Наталія Могилевська наша українська легенда і не секрет, що вона бореться із зайвою вагою. У неї вона весь час скаче то сюди, то туди. То вона худне дуже сильно, то вона знову поправляється і це видно. Зараз Наталія Могилевська знову набрала вагу. І всіма можливими способами намагається це приховати. Наприклад, робить дуже сильний контурінг обличчя",- розповів блогер.

За його словами, Наталя Могилевська вже рік носить перуку, яка допомагає їй приховати широке обличчя через набір зайвої ваги. Адже передні пасма допомагають візуально подовжити обличчя співачки.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Ваня Рассел показав стоп-кадр з кліпу співачки на пісню "Натусик", на якому добре помітно, як погано нанесений на обличчя Могилевської макіяж. І порекомендував знаменитості поміняти тональний крем, який сильно блищить на обличчі.

Коли черга дійшла до Тіни Кароль, блогер зазначив, що не помічав у співачки любов до фотошопу і показав одну оригінальну фотографію співачки.

"Прекрасна Тіна Кароль, прекрасні її щічки, ямочки - все ідеально. Без фотошопу, я вам кажу. Я бачив цю фотографію - ось вона така і була", - зауважив видеоблогер.

Як розповів Ваня, то йому рік тому попалася відфотошоплена одним з телеканалів саме ця фотографія Тіни. І кількість ретуші вражає.

"Це якась "лялька". Я не знаю навіщо було фотошопити Тіну Кароль. Я вважаю, що Тіна Кароль просто ідеальна без фотошопу",- підсумував хлопець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Співачку, яка зрадила Україну, викрили у використанні фотошопу: справжні фото і відео. Як з'ясувалося, артистка не проти "поліпшити" себе за допомогою фотошопу, оскільки на роликах без ретуші, які вона розміщує в Stories в Instagram, співачка виглядає трохи інакше. Вона поділилася своїй сторінці в соціальній мережі коротким відео зі студії однієї з радіостанцій, де видно, що її стегна більше, ніж ті, що розміщені на фото в акаунті, а також помічений випирає живіт.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Полякова оголила апетитні форми, але попалася на Фотошопі: "Аж море попливло". Знаменитість вирішила поділитися новою гарячою фотосесією на березі моря, куди красуня вирушила відпочивати разом з двома дочками - Машею і Алісою.

Також «Знай.иа " писав, що Фото Ані Лорак без ретуші облетіло мережу, фанати вражені:"Боже, що з обличчям".На фан-акаунті ані anilorak_is_my_life з'явилося досить компрометуюче фото співачки з одного з її виступів.