На вихідних на Кіровоградщині рятувальники витягли з колодязя собаку.

Про це повідомили в пресслужбі МВС України, посилаючись на рятувальників.

3 квітня близько п'ятої вечора в Службу порятунку 101 надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що біля села Роздолля на території колишнього дитячого оздоровчого табору в колодязь впав собака.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

"Цей кошлатий друг потрапив у справжню халепу! Він впав у колодязь, розташований на території колишнього дитячого оздоровчого табору біля села Роздолля, Компаніївського району. Надзвичайники врятували песика, зараз з ним все гаразд!", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До порятунку песика залучалися бійці 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївка. З чотириногим все в порядку.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

Нагадаємо, в Черкаській області рятувальникам довелося діставати з колодязя глибиною 25 метрів пса.

Інцидент стався в селі Білозір'я Черкаської області. Там рятувальники отримали повідомлення від місцевої жительки, яка розповіла, що в глибокий колодязь в її дворі впав собака.

На місце події прибула бригада ДСНС, яка за допомогою спецобладнання спустилися в колодязь. На щастя, собаці вдалося пережити падіння у воду - її підняли наверх, обсушили і обігріли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві пожежники винесли з палаючої квартири малюка без свідомості - " важливе кожне життя!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Єнот-екстремал поставив на вуха київських рятувальників: повис на дереві, як яблуко

Також «Знай.иа " писав, що Шкуродер викинув крихітку з третього поверху за "непокору" - всього три місяці, як народився