Відомий український артист Melovin вперше за довгий час дав відверте інтерв'ю. Там він зважився розповісти про панічні атаки, про переїзд з України, а також навіть про особисте життя.

Таким чином повідомляється, що як зізнався співак, йому поставили діагноз - адаптаційний розлад, і як говорили фахівці, таке на карантині у кожного другого. Це період в житті, коли ти абсолютно не впевнений у своєму майбутньому, в тому, що буде завтра.

Панічну атаку вперше він відчув у вересні-жовтні. Прийшовши додому, Костянтин подивився страшне відео, потім почав намагатися заснути, і тут ніби відчуття смерті. Він почав гуглити симптоматику і зрозумів, що це була панічна атака. Це повторювалося, і після цього з'явилася композиція "Dance with the devil", куди він вилив всі свої емоції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інтерв'юер Ваня Рассел запитав у Melovina, які три артисти є великими зірками в українському шоу-бізнесі: "Тіна Кароль. Ну природно, Queen. Вєрка Сердючка - це зірка, і напевно, Поплавський. Це особистість, яка зробила з себе феноменальну зірку».

Під кінець артист вирішив розповісти про те, що планував переїжджати з України, і планує це робити навіть зараз. Поки що він не хоче говорити куди, але це є в планах, на постійній основі.

"Це не означає, що я не буду повертатися сюди. Абсолютно, буду, будь ласка, з концертами " - каже співак, відзначаючи, що незважаючи на це він є патріотом України, але не бачить своє подальше життя тут.

Торкнулися і теми Євробачення. У Melovina запитали, як йому представники 2021 року: "Я від цієї пісні отримую максимальний мультиоргазм. Я сьогодні її слухав, я вчора її слухав, позавчора. Я завжди її слухаю. Це максимально модно. Максимально не формат для Євробачення, це так цікаво".

Нагадаємо, улюбленець Данилко Melovin опинився в центрі уваги на шоу "Маска": "Сором-ганьба". Костянтин Бочаров занадто багато згадувався в 8 епізоді " Маски»

Як повідомляв портал "Знай.ua", Melovin в жалобі розповів про наболіле: "Пом'янемо". Співак шокував публіку своїм виглядом

Також "Знай.ua" писав, Українки благають відомого артиста про неможливе: "народжуй". Артист показав, як працює