Українська легкоатлетка-стрибунка, чемпіонка світу та України Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми спортивними перемогами та досягненнями. Дівчина не раз представляла батьківщину на міжнародних змаганнях і продовжує це робити. Спортсменка любить радувати своїх шанувальників яскравими фото і спортивними відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать майже 300 тисяч підписників.

Так, нещодавно Марина опублікувала новий кадр з недавньої фотосесії, на якому вона відображена в спокусливому образі.

Знаменитість з'явилася перед камерою в напівпрозорому білому корсеті, який підкреслює її красиве тіло. Її волосся укладене у вечірню зачіску, а на очах намальовані стрілки, які доповнюють невеликі стразики.

"Маленький спойлер сьогоднішньої зйомки 🔥
Як вам мій образ від 1 до 10?♥️",- написала крастока.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Краще топ в обтяжичку! Так гармонійніше будеш виглядати", "Клёвая попрыгунья 🔥", "Маленький спойлер??? Да не такой уж и маленький", "Ого! Вас не впізнати", "Мариночка! Ну зачем?", "Воу воу воу систер🔥 100😍", "Шикарна", "10 то мало, на всі 100!", "Как насчёт отдельного раздела с фотографиями на рабочий стол для подписчиков?", "Красуня", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українська чемпіонка Бех-Романчук вразила пружними "горіхами": "потрясні стегна"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українська чемпіонка Бех-Романчук залізла на чоловіка прямо на вулиці: "сумую"

Також «Знай.иа " писав, що Хмельничанка Марина Бех-Романчук завоювала шалену нагороду і посміхнулася: "найкраща в Україні"