Стало відомо про інцидент, який стався в одній колись щасливій родині. Лікарі неправильно поставили діагноз, і жінка померла від раку.

Таким чином повідомляється, що мати чотирьох дітей померла у віці 27 років, так як лікарі поставили їй неправильний діагноз. Медики їй сказали, що хронічний біль швидше за все є "ранньою менопаузою".

Жінка померла від раку, фото: Just Giving
Жінка померла від раку, фото: Just Giving

Через деякий час стало зрозуміло, що насправді це рак шийки матки, і лікувати вже занадто пізно, жінку було не врятувати.

Ліззі Еванс почала сильно кровоточити під час четвертої вагітності, а пізніше їй був діагностований рак. У 2020 році лікування дало свої плоди, вона вилікувалася, але, почалася сильна хронічний біль.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лікарі вважали, що це побічний ефект лікування раку, і це просто "рання менопауза".

"Мене відправили додому з знеболюючим, і сказали повернутися, якщо це не спрацює", - розповіла Еванс в інтерв'ю перед смертю.

Пішовши в лікарню знову, дівчина дізналася, що рак поширився на мозок, хребет і легені. Стадія була четверта, тобто, невиліковна.

В кінці березня цього року вона померла, і без мами залишилося четверо маленьких діток.

Друзі почали збирати гроші, щоб допомогти батькові і малюкам. На даний момент було зібрано вже понад 5 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше мати хлопчика зі страшним діагнозом поділилася своїм болем:"мій син народився не в тій країні". Мати маленького українця зі страшним діагнозом - СМА - поділилася своїм болем, оприлюднивши повну відчаю сповідь.

Як повідомляє портал Знай життя маленького киянина оцінили в два мільйони доларів. Щоб вижити, маленькому Микиті потрібен один єдиний укол, який коштує більше двох мільйонів доларів.

Також Знай писав, що любляча мати постала перед Страшним вибором, у двох дітей відмовляють нирки: "можу віддати тільки одну".