Запорізький офіс замовив воду в кулері, через тиждень стінки тари позеленіли від нальоту.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "Народний Ревізор".

За словами автора повідомлення, замовлена вода була від "Народної водички".

"В офіс замовили "Народну воду" в кулері. Після тижня (вода стояла коридорі без доступу світла), на стінках тари утворився зелений наліт",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Коли стали з'ясовувати причину, чому позеленіла вода, на гарячій лінії відповіли: "Цього не може бути". При цьому кур'єр відмовився забирати позеленілу тару до тих пір, поки її не помиють співробітники.

"Виходить, постачальник води не дезінфікує свою тару, труїть водою людей і ще вимагає від клієнтів почистити кулер",- журиться автор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець приніс додому пиво з "бонусом", закуска плавала на дні:"Чеки не дають, повернути неможливо". Чоловік купив собі пляшку пива в магазині, а вже вдома помітив, що в закритій тарі плаває дивний осад.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жінка придбала дитині кашу з небезпечним "сюрпризом": "десь на виробництві шукають деталь". Львів'янка придбала в кулінарії супермаркету булгур з грибами для дитини, проте в готовій страві був помічений величезний металевий предмет.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом. Покупці хотіли в День Святого Валентина поласувати тортом з шоколадним кремом, але, вийшло так, що десерт був зі склом.