На телеканалі "1+1" триває новий сезон популярного вокального шоу "Голос країни", творці якого пообіцяли справжнє перезавантаження.

На офіційному акаунті проекту в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися всілякі публікації, пов'язані з "Голосом країни" і його учасниками. При цьому зараз глядачам дали можливість повернути одного з п'яти учасників, які раніше вибули на нокаутів. Для цього необхідно відправити смс з номером, який присвоєно кожному зі співаків, або зателефонувати на той чи інший номер телефону.

Зокрема, в команду Тіни Кароль можуть повернутися Нарам Мумні, Денис Потреваєв, Вікторія Гнатюк, Денис Калитовський і Юлія Вітранюк.

"Не забувай про супер-голоси в Додатку 1+1 video❤️ Пиши в коментарях, кого хотів би бачити вже цієї неділі у чвертьфіналі", - йдеться у підписі до відео з фрагментами виступів цих учасників.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Потреваєва треба рятувати, гідний прямих ефірів!", "Денис Потреваєв", "Нарам❤️", " Юля🔥", "17!!!!!!", "Юляяя❤️❤️", "А можна просто поміняти місцями тих, хто не пройшов, з тими, хто залишився. Тіна всіх сильних і цікавих злила, зате Ломакіна з Нітіч протягла", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Голос країни")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Голос країни")

Нагадаємо, співак з Прикарпаття підкорив Монатіка на "Голосі країни": "Душа колективу"

Як повідомляв "Знай.ua", Горбунов обійняв Катю Осадчу І заговорив про останній тиждень: "Сьогодні.."

Знай.ua писав, Кароль покрутила хвостом перед Потапом в образі Брітні Спірс: "Ух, Тіна"