Відомий український виконавець Сергій Бабкін взяв участь у сімейному протистоянні на "Ліпсінк батл", спародіювавши свою землячку Людмилу Гурченко.

Відповідний ролик артист опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Сергій Бабкін переніс операцію на очі, заради якої відправився з дружиною до Відня. Незважаючи на серйозність ситуації, музикант досить швидко прийшов до тями після хірургічного втручання і вже у всю сяє на сцені.

Цього разу Бабкін взяв участь у сімейному протистоянні на шоу "Ліпсінк батл", де бився проти дружини Сніжани. Він перевтілився в свою землячку Людмилу Гурченко, виконавши її хіт "П'ять хвилин".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Бабкін вразив телеглядачів ефектною появою в сріблястому костюмі, що складається з піджака і спідниці, чорних колготках в сіточку і бордових шпильках. Гримери натурально відобразили образ Гурченко, надівши на Бабкіна русявий перуку з кучерями і зробивши йому жіночний макіяж.

Незважаючи на такий же ефектний виступ Сніжани Бабкіної в образі Елвіса Преслі, музиканту вдалося забрати собі увагу глядача і приєднатися до Володимира Дантеса у фінальному батлі.

У коментарях шанувальники відзначили неймовірний талант Сергія Бакіна і заявили, що це була найкраща пародія за все шоу.

Нагадаємо, що Сергій Бабкін захопив шанувальників ніжним весняним фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, романтичний Сергій Бабкін вибачився перед дружиною за зради: "хлопчики, давайте частіше".

Також Знай.uа писав, що Сніжана Бабкіна здивувала новим образом Сергія після зрад:"глибокий зв'язок".