Популярний американський репер Ерл Сіммонс, відомий під псевдонімом DMX, потрапив до лікарні з серцевим нападом, попередньо, через передозування наркотиками.

Детальніше про це пише видання TMZ.

Повідомляється, що днями репера DMX госпіталізували в лікарню міста Уайт-Плейнс штату Нью-Йорк. За словами його юриста Меррея Річмана, це сталося ввечері в п'ятницю, 2 квітня. Поруч з ним в лікарні знаходиться його перша дружина, наречена Дезіре Ліндстром і мати Арнетт Сіммонс. Деякі з 15 дітей також намагаються потрапити в палату до батька.

За інформацією видання, Ерла Сіммонса доставили в лікарню з серцевим нападом, який, за словами джерела, стався через передозування наркотиками. Лікарі протягом півгодини намагалися реанімувати репера, завдяки чому йому вдалося врятувати життя.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Джерело заявило, що після реанімації DMX залишається у вегетативному стані і виглядає погано. У той же час його юрист повідомив, що Сіммонса вже відключили від апарату життєзабезпечення і він може дихати самостійно, при цьому у нього спостерігається невисока мозкова діяльність.

Лікарі заявили родині, що півгодинна нестача кисню, якої він піддався в ході реанімації, сильно вплинула на його мозок.

У той же час шанувальники 50-річного музиканта у всю підтримують свого кумира. Вони залишили в соціальних мережах масу слів підтримки, а також зібралися біля його лікарні в Уайт-Плейнс.

Нагадаємо, що реп-виконавця Чакі Трілла (справжнє ім'я Корі Детідж) застрелили в штаті Джорджія в Сполучених Штатах.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий музикант Noize MC потрапив до лікарні зі страшним діагнозом.

Також Знай.uа писав, що американського репера T. I і його дружину Тамеку Коттл звинуватили в згвалтуванні понад 100 дівчат.