Популярна українська виконавиця репу Alyona Alyona не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 410 тисяч осіб.

А зовсім недавно дівчина і зовсім видалила всі публікації, які раніше знаходилися у неї на сторінці і залишила лише два пости з пародією на фігуристих виконавиць. У першому випадку це була Надія Дорофєєва.

"Коли красу не ховають за словами - я чую шум", - написала Alyona Alyona в підписі до публікації з пародією на Дорофєєву.

А зараз реперша і зовсім зазіхнула на всесвітньо відому американську співачку Beyonce. Вона встала біля стіни, накинула на плечі піджак і підняла ніжку, будучи в окулярах.

"Коли качаю зали, але не качаю прес - я чую шум. Ph: @anyavelosipedova Makeup: @boiko_mua", - заявила Alyona Alyona в підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Alyona Alyona, скріншот: Instagram
Alyona Alyona, скріншот: Instagram

"Гармата!", "Супер👍👍👍Альона ти супер❤️", "Просто космос 😍🔥🔥🔥", "🔥🔥🔥", "Воувоувоу🔥🔥🔥", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Alyona Alyona роздяглася заради пародії на Надю Дорофєєву: "Дві богині"

Як повідомляв "Знай.ua", Пампушка Alyona Alyona похвалилася своїми завидними формами в мереживному ліфчику

Знай.ua писав, Alyona Alyona стане правою рукою Дорофєєвої, українці збунтувалися: "Нікого більше немає?"