У Російській Федерації помічник депутата звинувачується в згвалтуванні своєї 15-річної племінниці.

Про подробиці події пише Telegram-канал "Life shot".

Повідомляється, що інцидент стався в місті Астрахань в Російській Федерації. 15-річна дівчинка розповіла, що у неї був сексуальний зв'язок з її 23-річним дядьком Русланом Ісаєвим, який працює помічником депутата в місцевій міськраді.

За словами підлітка, сталося все ще у вересні минулого року, коли дядько запросив її до себе в гості. При зустрічі племінниця почала скаржитися Ісаєву, що її сім'я не взяла її з собою в поїздку. У свою чергу чоловік став її заспокоювати, підсівши ближче і знявши з неї кофтинку.

В ході судових розглядів Руслан Ісаєв зізнався у скоєному, проте заявив, що дівчина почала роздягатися перед ним за власною ініціативою, а секс стався виключно по любові. Після того інциденту родичі неодноразово "зустрічалися", в тому числі і в приймальні депутата.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Історія набула розголосу, коли племінниця образилася на коханого, який не запросив її на банкет на честь заручин, а після і на весілля (його наречена також виявилася помічником місцевого депутата).

15-річна дівчинка загуляла, в слідстві чого опинилася в реабілітаційному центрі. Вже там вона визнала в статевому зв'язку зі своїм дядьком. Поліція порушила відносно Руслана Ісаєва кримінальну справу за секс з неповнолітньою. Зараз він знаходиться під підпискою про невиїзд.

Нагадаємо, що Ліза Василенко розповіла, як стала жертвою зґвалтування: "мене еб*т жирний Дід".

Як повідомляв портал Знай.uа, українці розкрили темне минуле підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової: "показував геніталії, душив дітей".

Також Знай.uа писав, що дівчинка народила в 14 і зізналася на всю країну: "зайнялися цим один раз".