У Національному антарктичному науковому центрі України розповіла рецепт смачних булочок "Марципан" з вишнею.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідповідний рецепт з'явився на офіційній сторінці Центру в
Відомо, що в Національному антарктичному центрі Академік Вернадський працює жінка, яка постійно радує співробітників станції різними смаколиками. Цього разу скрасити негоду за вікном Олена вирішила сімейним рецептом – булочками "Марципан" з вишнею.
Інгредієнти:
- Дріжджове тісто
- Вершкове масло
- Цукор
- Вишня (можна використовувати заморожену).
Приготування:
Для початку необхідно приготувати дріжджове тісто (Олена не розкрила свого секретного рецепта, тому можете приготувати його так, як ви звикли). Його не слід залишати відпочивати, оскільки підійде воно вже в духовці при випіканні.
Тісто розгортаємо тонкими пластами і змащуємо зверху сумішшю розм'якшеного вершкового масла і цукру. Звертаємо тісто в щільний рулет і акуратно розрізаємо на рівні частини. Встановлюємо заготовки на деко зрізом вниз і викладаємо зверху вишні (кількість можете вибрати на ваш смак).
Випікаємо булочки в заздалегідь розігрітій духовці до 170 градусів приблизно 15-20 хвилин. Перевірити їх готовність можна шпажкою – вона повинна вийти з булочки без залишків тіста.
Нагадаємо про рецепт апетитного бургера без м'яса для тих, хто постить: нереально смачно і корисно.
Як повідомляв портал Знай.иа, Євген Клопотенко поділився рецептом ароматних і смачних булочок з корицею.
Також Знай.иа писав, як приготувати смачні булочки з яблучним джемом і шоколадно-горіховою начинкою