У Ленінградській області сталося страшне. Невідомий вистрілив у дітей, які грали на дитячому майданчику.

Він потрапив у десятирічного хлопчика, поранення довелося в шию. Зараз дитина перебуває в медичному закладі, благо куля зачепила лише м'які тканини, тому загрози життю немає. Зараз пошуком злочинця займаються представники правоохоронні органи. Зброя, з якої відбувалася стрілянина, не встановлена, як і причина цієї жорстокості.

Дитячий майданчик, скріншот: Youtube
Дитячий майданчик, скріншот: Youtube

В результаті 10-річного хлопчика транспортували на вертольоті з Кінгісеппа в Санкт-Петербург, в дитячу клінічну лікарню. У прес-службі регіонального главку СКР заявили, що здоров'ю і життю школяра нічого не загрожує.

"У нього пошкодження просто шкірного покриву. Тобто, там не простріл якийсь. Він був з іншими дітьми. Вони грали на майданчику, і він відчув різкий біль. У шиї хлопчика лікарі знайшли "чужорідне тіло" - кулю або пульку", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сам хлопець зазначив, що відчув біль у шиї під час прогулянки. У підсумку його нарешті приготували до операції через багато годин. Адже дитина майже добу жила з кулею в його шиї.

"Лікарі готуються до важкого хірургічного втручання. Беруть необхідні аналізи, проводять обстеження. Загрози життю дитини-немає", - заявляли ЗМІ кілька годин тому.

Дитячий майданчик, скріншот: Youtube
Дитячий майданчик, скріншот: Youtube

Нагадаємо, у Львові рятували молодого хлопця з продірявленим цвяхом легким: підстрелив сам себе

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві "голий" покупець відстрілювався від охоронця магазину

Знай.ua писав, контрактник ЗСУ зніс собі голову однією кулею, поки інші знімали на відео: "Стріляти"