В Одеській області сталася ДТП за участю двох легкових автомобілів і карети швидкої допомоги.

Про подробиці події пише видання "Думська".

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 5 квітня, в місті Подільськ Одеської області. На вулиці Соборній водій легкового автомобіля не пропустив карету швидкої допомоги, яка рухалася на червоне світло з увімкненими мигалками.

В результаті маневру сталося зіткнення-постраждало два автомобілі і швидка допомога. Автомобіль Mercedes, який, попередньо, не пропустив медиків, перекинувся на дах. За інформацією видання, в аварії є постраждалі.

ДТП / фото: Думська
ДТП / фото: Думська

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Водночас Telegram-канал "Одеса як вона є"написав, що в ДТП ніхто не постраждав, а швидка допомога їхала з маячками і сиреною, оскільки везла хворого пацієнта з коронавірусом з міста Ананьїв.

ДТП / фото: Одеса як вона є
ДТП / фото: Одеса як вона є

На опублікованих фото можна побачити, що мікроавтобус Mercedes отримав значні пошкодження, перекинувшись на дах. Легковий автомобіль, який також постраждав в ДТП, отримав незначні пошкодження в передній частині, так само як і швидка, яка врізалася в стовп.

Представники правоохоронних органів, а також Рятувальники, не надали офіційної інформації щодо події.

Нагадаємо, що медсестри винесли на руках пацієнтів з палаючої лікарні: евакуйовані десятки людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві водій вантажівки збив жінку і кинув помирати: врятував таксист-супермен.

Також Знай.uа писав, що у Києві сталася ДТП з аварійним автомобілем "Київтеплоенерго".