Популярний український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч часто радує публіку інформативними публікаціями в своєму Instagram. Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Нещодавно 36-річний блогер розмістив у соцмережі скріншот смішного листування зі своєю вагітною дружиною Юлією Бойко, яка вже перебуває на 6 місяці.

Виявляється, що як і більшість жінок при надії Юлія любить поєднувати в раціоні солодке та солоне. Так, на вечерю дружина попросила Анатоліча біляші з м'ясом, лимонад і пончики зі згущеним молоком.

"Прекрасний час вагітності ❤️❤️❤️", - написав Анатоліч.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Апхаха! Впізнаю)", "І в радості і в голоді... 😂❤️🙌 ", "Чому я думала ,що це Винник вам написав? 😂" - зазначили коментатори.

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Анатолій Анатоліч раптово постарів і посивів: "Відразу після вакцинації". Нещодавно ведучий зізнався, що пройшов вакцинацію від коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч зважився назвати стать майбутньої дитини: "Все очевидно".

Як повідомляв портал Знай.uа, у ведучого Анатоліча з'явиться третя дитина через собаку: "Бути красивою і худою".

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт показав Анатолічу, що насправді творилося з Мішиною на "Холостячці": "Ні, не моє".