Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто радує своїх шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 39-річна знаменитість розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі селфі, зроблене на звукозаписній студії. Варто зазначити, що на фотографії Потапенко виглядає м'яко кажучи втомленим. І це насправді так, адже репер готує для фанатів гурту Mozgi нові хіти.

Так, буквально за один день чоловікові Насті Каменських вдалося написати відразу чотири пісні, які увійдуть до його нового альбому. При цьому їх назви і дату релізу Потап не уточнив.

"4 пісні за день... це багато", - підписав кадр реп-виконавець.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Чекаємо на альбооом 😩", "Голос не зірвав? Хвилююся, що б все в порядку було!", "Це круто 👏", "Красунчик 💗💗💗", "Чекаємо з нетерпінням 👏👏👏", "Талантище 🔥🔥🔥 ", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Олексій Потапенко, фото з Instagram

Нагадаємо, Потап показав, як розважається з лисим з "Кварталу" Кошовим: "Непристойна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських поділилася, чим годує Потапа: проста і швидка вечеря.

Також портал Знай.uа писав, що Потап почав співпрацювати з Національною поліцією України: "Тебе хейтять?"